Számlavezetés

Lakossági számlavezetés

 

Ön is szeretné pénzügyeit otthonához közel tudni? Válasszon lakossági bankszámláink közül igényeinek megfelelően. Teljes körű pénzügyi szolgáltatások helyben, barátságos környezetben.

A B3 TAKARÉK Szövetkezetnél kezelt lakossági bankszámla az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által (Hpt.-ben foglalt rendelkezésekkel és kivételekkel), valamint a Garanciaközösség által biztosított.

A B3 TAKARÉK Szövetkezetnél a 2015. szeptember 1. és 2018. május 31. között nyitott pénzforgalmi számlák esetén nem kerül felszámításra számlanyitási díj.

Számlaváltási tájékoztató

 

Alap számla

A B3 Alap számla egy bankszámla, ami mindent tud, és kedvező havidíjért elérhető. Segítségével egyszerűen és kényelmesen intézheti mindennapi pénzügyeit.

GO! Netezz! számla

Szívesebben bonyolítja mindennapi pénzügyeit elektronikusan? Akkor a megoldás a Go! Netezz! számla, mellyel elektronikusan benyújtott átutalási megbízásai kedvező kondíciókkal teljesülnek.

TAKARÉK számla

Teljes körű számlaszolgáltatások kedvező havidíj mellett, Takarék Folyószámlahitel vagy Takarék Személyi Kölcsön igénylése esetén.

Diák számla

Diákszámla

Diák számlával kezében a világ!
Lepje meg gyermekét saját bankszámlával a ballagásra vagy a jó bizonyítványért!

Csemete számla

A Csemete számla révén gyermekét már óvodás kortól ösztönözheti a takarékoskodásra. A Csemete számla nyitására 3-14 éves kor között van lehetőség.

Nyugdíjas számla

A Nyugdíjas számla az egyik legkedvezőbb havidíjért elérhető bankszámlatípus. Segítségével egyszerűen és kényelmesen intézheti mindennapi pénzügyeit akár személyesen, akár elektronikus úton.

Közalkalmazotti számla

A Közalkalmazotti számla köztisztviselők, közalkalmazottak, fegyveres és rendészeti szervek hivatásos állományú tagjai, valamint bírósági vagy ügyészségi dolgozók számára érhető el, kedvező havidíjért.

Vállalati dolgozói számla

Kedvezményes havidíjú számla, azon cégek munkavállalóinak, mely munkáltatóval a B3 TAKARÉK megelőzően együttműködési megállapodást írt alá.

Fair banki számla

A Fair banki számla igénylésére, igénybevételére azon ügyfeleink jogosultak, akik a B3 TAKARÉKNÁL Hitelkiváltó hitelt vesznek igénybe. A számla kedvezményes számlavezetést biztosít.

Gyámhatósági számla

A gyámhatósági számlán a B3 TAKARÉK a kiskorúak, illetve a gondnokság alatt álló személyek törvényes képviselője (gyám/gondnok) által elhelyezett vagy átutalt készpénzvagyonát kezeli.