Netbank

Tisztelt Ügyfelünk!

Az egyesülés kapcsán különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az Ön számára elektronikus banki szolgáltatásaink változatlan módon elérhetőek legyenek, és azokat az Ön által megszokott módon tudja használni. A továbbiakban a jogelőd takarékszövetkezet nevére kattintva érheti el a korábbival azonos tartalmú netbank felületet, és változatlan azonosítókkal jogosult belépni a rendszerbe. Természetesen hosszabb távon célunk egy megújult netbank szolgáltatás bevezetése, ahol az Ön számára szélesebb körű ügyintézési lehetőséget és nagyobb kényelmet biztosítunk.

Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezet Netbank  (GIRO kód: 644)

Balaton-felvidéki Takarékszövetkezet Netbank  (GIRO kód: 728)

Ercsi és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet Netbank  (GIRO kód: 577)

Érd és Vidéke Takarékszövetkezet Netbank  (GIRO kód: 648)

Forrás Takarékszövetkezet Netbank  (GIRO kód: 729)

Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet Netbank  (GIRO kód: 578)

Kaposmenti Takarékszövetkezet Netbank  (GIRO kód: 705)

Sárbogárd és Vidéke Takarékszövetkezet Netbank  (GIRO kód: 581)

Szentgál és Vidéke Takarékszövetkezet Netbank  (GIRO kód: 736)

Zirci Takarékszövetkezet Netbank   (GIRO kód: 739)

Kérjük, hogy a Netbank szolgáltatásunk igénybevétele során mindig tartsa be a biztonsági előírásokat. Javasoljuk, hogy gondoskodjon számítógépe operációs rendszerének, böngészőjének rendszeres frissítéséről, a megfelelő védelmi programok (tűzfal, vírusirtó) alkalmazásáról.

0-24 HelpDesk: 21/24-24-736

netbank@b3takarek.hu

Kérjük a szolgáltatáshoz tartozó jelszavát mindig titkosan kezelje. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Takarékszövetkezet telefonon, e-mailen még hibaelhárítás céljából sem kérheti jelszavát. Kérjük, hogy amennyiben Takarékszövetkezet nevében felhasználó jelszavára vonatkozó megkeresés érkezik Önhöz, akkor azt haladéktalanul jelezze felénk.

B3 TAKARÉK Szövetkezet