Bemutatkozás

Tisztelt Ügyfeleink,

Kedves Látogatónk!

2015. augusztus 31-ével 10 takarékszövetkezet közös céloktól vezérelve létrehozta a takarékszövetkezeti szektor történetének eddigi legnagyobb egyesülését, és megkezdte működését B3 TAKARÉK Szövetkezet néven.

   A 2008-as gazdasági válságot követő bankpiaci és jogszabályi változások, az új jogszabályi előírások, a szigorodó fogyasztóvédelmi ellenőrzések, a bankpiac átrendeződése arra motivált, hogy egyesítsük erőinket. Tettük mindezt azért, hogy takarékszövetkezetként ebben a megváltozott környezetben is fel tudjuk venni a versenyt a kereskedelmi bankokkal. Alacsonyabb költségszintre, több magasan képzett szakemberre, komolyabb hitelezési aktivitásra van szükség, mely nagyobb üzemméretet és új működési modellt kívánt. Az egyesülés ügyfeleink számára lehetővé teszi, hogy Budapesttől a Balatonig egy Takarék szolgálja ki pénzügyi igényeiket. Piaci jelentőségünk növekedése révén a termékek és szolgáltatások terén minőségileg új kategóriát tudunk biztosítani.

Az egyesülést létrehozó felek:

Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezet,
Balaton-felvidéki Takarékszövetkezet,
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet,
Ercsi és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet,
Forrás Takarékszövetkezet,
Kaposmenti Takarékszövetkezet,
Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet,
Sárbogárd és Vidéke Takarékszövetkezet,
Szentgál és Vidéke Takarékszövetkezet,
Zirci Takarékszövetkezet.

Az egyesülés előnyei:

egyesülés előnyei

Az egyesüléssel egy erős, dinamikusan fejlődő takarékszövetkezet kezdi meg működését, mely már a Közép-magyarországi régió meghatározó pénzügyi szereplője.

A B3 TAKARÉK Budapest mellett négy megyében, összesen 118 fiókban szolgálja majd ki mintegy 130 ezer ügyfelét.

A fiókhálózat területi elhelyezkedése:

A fiókhálózat területi elhelyezkedése

Célunk, hogy erős és stabil pénzintézetként, hagyományainkra támaszkodva építsük tovább a jövőt, széleskörű szolgáltatásokat nyújtva Önnek Budapesttől, egészen a Balatonig.

B3 TAKARÉK Szövetkezet