Híreink

 

 

 

Közlemény bankszünnap tartásáról

A B3 TAKARÉK Szövetkezet és a beolvadt Dunakanyar Takarékszövetkezet és a Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet az egyesüléssel kapcsolatos háttérműveletek elvégzése miatt 2017. november 02. napján és 2017. november 03. napján bankszünnapot tart.

Fiók-racionalizációs közlemény

Tájékoztató a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél bekövetkező változásokról

Újra várja ügyfeleit a Budapest, Czuczor utcai fiók

Újra nyitva a Czuczor utcai fiók

Szeptember 11-től újra várja ügyfeleit a Czuczor utcai fiók

Kedvezőbb feltételekkel igényelhető az energiakatékonysági hitel

Szeptembertől kedvezőbb feltételekkel igényelhető a nulla százalékos energiahatékonysági hitel, már lakástakarék-pénztári megtakarításból is visszafizethető a lakossági hitelprogram

Közlemény bankszünnap tartásáról

A B3 TAKARÉK Szövetkezet 2017. április 03. és 04. napján bankszünnapot tart. A pénzügyi és kiegészítő pénzügyi szolgáltatás bankszünnapon történő szüneteltetése a pénztári szolgálatra és a könyvelésre egyaránt kiterjed.

Új fiók Herceghalmon

Január 30-án megnyitottuk új fiókunkat a herceghalmi Talentis Business Parkban. A megnyitó ünnepségre hivatalos volt a B3 TAKARÉK vezetősége és tisztségviselői, a város prominens személyiségei, illetve a Talentis irodaház képviseletében, annak tulajdonosa.

Mór központjában is elérhető a B3 TAKARÉK

2016. szeptember 22-én ünnepélyes keretek között megnyitott Mór központjában, a Deák Ferenc u. 28. alatt a B3 TAKARÉK Szövetkezet legújabb, 120. fiókja.

Balatonfüreden és Bicskén nyílt fiók

Október közepén újabb két fiókot nyitottunk meg ünnepélyes keretek között! Már Balatonfüreden és Bicskén is megújult környezetben várjuk az ügyfeleket.

Hatalmas az érdeklődés a CSOK iránt Székesfehérváron

Forrás: www.penzcentrum.hu

Csütörtök este Székesfehérváron folytatódott a Portfolio, az FHB Bank, a Takarékok és az Otthontérkép által szervezett országos CSOK-roadshow. A rendezvényen a szervezők többek között kitértek az otthonteremtési program építőiparra és lakáspiacra gyakorolt várható hatásaira, de górcső alá vették a CSOK igénylésének gyakorlati tudnivalóit is, külön figyelmet szentelve a legfrissebb módosításokra.