Maestro bankkártya

A Maestro bankkártyával egyszerűen egyenlítheti ki vásárlásai ellenértékét, és vehet fel készpénzt itthon, vagy akár utazásai során.

A Maestro bankkártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, nem dombornyomott, chippel ellátott, a Kártyabirtokos adataival megszemélyesített, debit (betéti) kártya. Készpénzfelvételre nyújt lehetőséget bármely bankautomatánál (ATM), vagy POS készüléken, míg készpénzbefizetésre a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül van lehetőség.

A kártya biztonságáról, a minden tranzakció alkalmával megadandó négyjegyű titkos kód (PIN kód) gondoskodik. A bankkártyához SMS Kártyafigyelő szolgáltatás igénylésére is van lehetőség, így Ön minden kártyahasználatot követően SMS értesítés kap.

Amennyiben bankszámlájához kapcsolódik folyószámlahitel, a hitelkeret pozitív egyenlegéhez bankkártyájával is egyszerűen hozzáférhet. A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes. A Maestro kártyához kapcsolódóan társkártya igénylésére is van lehetőség.

A Maestro bankkártya Internetes vásárlásra is használható, valamintopcionális biztosítás igénylésére is van lehetőség.

A Takarékbank 2016. október hónaptól új megjelenéssel bocsátja a bankkártyákat az Ügyfelek rendelkezésére. új Visa

Kinek ajánljuk?

Annak a 18. életévét betöltött, devizabelföldi és devizakülföldi, állandó lakcímmel rendelkező ügyfeleinknek, akik előnyben részesítik az elektronikus szolgáltatásokat, és nem szeretnek készpénzt tartani zsebben és pénztárcában.

A Maestro bankkártya kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

A B3 TAKARÉK Szövetkezet passzív üzletági hirdetménye

További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a bankkártyákkal kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.