MasterCard Business bankkártya

A MasterCard Business bankkártya segítségével egyszerűen és biztonságosan intézheti vásárlásait akár az interneten is, vagy vehet fel készpénzt, a nap 24 órájában belföldön és külföldön egyaránt.

A MasterCard Business kártya, a MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság szabványainak megfelelő, a számlatulajdonos és a kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. Készpénzfelvételre nyújt lehetőséget bármely bankautomatánál (ATM), vagy POS készüléken, míg készpénzbefizetésre a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül van lehetőség. A biztonságról, a minden tranzakció alkalmával megadandó négyjegyű titkos kód (PIN kód) gondoskodik.

A kártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, dombornyomott (IMPRINTER használatra alkalmas). A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes.

Amennyiben pénzforgalmi bankszámlájához kapcsolódik folyószámlahitel, a hitelkeret pozitív egyenlegéhez bankkártyájával is egyszerűen hozzáférhet. Az SMS Kártyafigyelő szolgáltatás igénylésével Ön minden kártyahasználatot követően SMS értesítés kap a tranzakció sikeréről.

A MasterCard Business bankkártyához külföldre érvényes utazási biztosítás automatikusan kapcsolódik.

A Takarékbank 2016. október hónaptól új megjelenéssel bocsátja a bankkártyákat az Ügyfelek rendelkezésére. új Visa

A MasterCard Business bankkártya Internetes vásárlásra is használható.

Kinek ajánljuk?

Azon, a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél pénzforgalmi számlát vezető ügyfeleink részére, akik gyakran utaznak belföldön/külföldön, és akik készpénzes vásárlásaikat szívesen kiváltják a bankkártya használatával.

Kik igényelhetik?

MasterCard Business bankkártya igénylésére lehetősége van, a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél pénzforgalmi számlát vezető,
-          jogi személyiségű vállalkozásoknak,
-          jogi személyiséggel nem rendelkező vállalkozásoknak és egyéni vállalkozóknak,
-          őstermelőknek,
-          önkormányzatoknak, illetve azok intézményeinek,
-          egyéb szervezeteknek (pl. alapítványok, más társadalmi szervezetek, stb.)

A MasterCard Business bankkártya kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

A B3 TAKARÉK Szövetkezet passzív üzletági hirdetménye

További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a bankkártyákkal kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.