MasterCard Standard bankkártya

A MasterCard Standard bankkártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, dombornyomott bankkártya, amely internetes vásárlások kiegyenlítésére is alkalmas.

A MasterCard Standard bankkártya, a MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság szabványainak megfelelő, a kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. A kártya készpénzfelvételre, nyújt lehetőséget bármely bankautomatánál (ATM), vagy POS készüléken, míg készpénzbefizetésre a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül van lehetőség. A kártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, dombornyomott, IMPRINTER és Internetes használatra is alkalmas.

A kártya biztonságáról, a minden tranzakció alkalmával megadandó négyjegyű titkos kód (PIN kód) gondoskodik. A bankkártyához SMS Kártyafigyelő szolgáltatás igénylésére is van lehetőség, így Ön minden kártyahasználatot követően SMS értesítés kap.

Amennyiben bankszámlájához kapcsolódik folyószámlahitel, a hitelkeret pozitív egyenlegéhez bankkártyájával is egyszerűen hozzáférhet. A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes. A MasterCard Standard kártyához kapcsolódóan társkártya igénylésére is van lehetőség.

A MasterCard Standard bankkártya Internetes vásárlásra is használható, valamint opcionális biztosítás igénylésére is van lehetőség.

A bankkártya Internetes szerencsejátékra nem használható!

A Takarékbank 2016. október hónaptól új megjelenéssel bocsátja a bankkártyákat az Ügyfelek rendelkezésére. új Visa

Kinek ajánljuk?

Azon 18. életévet betöltött ügyfeleinknek, akik magasabb jövedelemmel, illetve nagyobb megtakarítással rendelkeznek, továbbá szeretnék kihasználni az elektronikus szolgáltatások adta lehetőségeket.

A MasterCard Standard bankkártya kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

A B3 TAKARÉK Szövetkezet passzív üzletági hirdetménye

További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a bankkártyákkal kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.