Netbank Electra

Tisztelt Ügyfelünk !

Tájékoztatjuk, hogy 2018. június 15-én 20.00 - 22.00 között rendszer karbantartást végzünk, így elképzelhető, hogy nem, vagy csak részlegesen lesz elérhető az Electra Internet Bank. 

 

 

Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük.

 

Üdvözlettel,

B3 TAKARÉK Szövetkezet

 

Netbank belépéshez kattintson az "e-belépés" gombra!

 

Netbank belépés

 

Kérjük, hogy amennyiben az Internetbank használatával kapcsolatban kérdése merülne fel:

  • olvassa el a tájékoztatókat,
  • hívja ügyfélszolgálatunkat 7×24 órában a 06/21-2424-736-as telefonszámon,
  • írjon nekünk a netbank@b3takarek.hu e-mail címre.

Tájékoztatók:

2017. november 6-tól változások az Electra Internet Bankban:

ARCHÍV INTERNETBANK RENDSZER 

 Archív Netbank

 

Tájékoztatjuk, hogy az ARCHÍV INTERNETBANK rendszer 2018.05.31-ig lesz elérhető az Önök számára.
Kérnénk, szíveskedjen ezen időpontig a szükséges lekérdezéseket elvégezni és adatait kimenteni, mivel a jelzett dátumot követően erre már nem lesz lehetősége!
Az archív rendszer megszűnése után a 2017.11.01 előtti kivonatpótlási igénnyel és/vagy egyéb ezen időszakot érintő információkéréssel, problémával szíveskedjen számlavezető fiókjához fordulni!

Kérjük, hogy a Netbank szolgáltatásunk igénybevétele során mindig tartsa be a biztonsági előírásokat. Javasoljuk, hogy gondoskodjon számítógépe operációs rendszerének, böngészőjének rendszeres frissítéséről, a megfelelő védelmi programok (tűzfal, vírusirtó) alkalmazásáról.

Kérjük a szolgáltatáshoz tartozó jelszavát mindig titkosan kezelje. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Takarékszövetkezet telefonon, e-mailen még hibaelhárítás céljából sem kérheti jelszavát. Kérjük, hogy amennyiben Takarékszövetkezet nevében felhasználó jelszavára vonatkozó megkeresés érkezik Önhöz, akkor azt haladéktalanul jelezze felénk.