Netbank Electra

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Netbank szolgáltatásban 2017. december 31-ig többszöri időszakos üzemkimaradások várhatók a késő esti, éjszakai órákban, melyek pontos időpontjairól a Netbankon keresztül értesítjük Ügyfeleinket.

Továbbá értesítjük Ügyfeleinket, hogy az Electra7 Netbank rendszer működése előreláthatólag szünetel 2017. november  24-én (péntek) 19:00 órától 2017. november 25-én 21:00 óráig.

Megértésüket köszönjük!

 

Netbank belépéshez kattintson az "e-belépés" gombra!

 

Netbank belépés

 

Kérjük, hogy amennyiben az Internetbank használatával kapcsolatban kérdése merülne fel:

  • olvassa el a tájékoztatókat,
  • hívja ügyfélszolgálatunkat 7×24 órában a 06/21-2424-736-as telefonszámon,
  • írjon nekünk a netbank@b3takarek.hu e-mail címre.

Tájékoztatók:

2017. november 6-tól változások az Electra Internet Bankban:

ARCHÍV INTERNETBANK RENDSZER 

 Archív Netbank

 

Kérjük, hogy a Netbank szolgáltatásunk igénybevétele során mindig tartsa be a biztonsági előírásokat. Javasoljuk, hogy gondoskodjon számítógépe operációs rendszerének, böngészőjének rendszeres frissítéséről, a megfelelő védelmi programok (tűzfal, vírusirtó) alkalmazásáról.

Kérjük a szolgáltatáshoz tartozó jelszavát mindig titkosan kezelje. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Takarékszövetkezet telefonon, e-mailen még hibaelhárítás céljából sem kérheti jelszavát. Kérjük, hogy amennyiben Takarékszövetkezet nevében felhasználó jelszavára vonatkozó megkeresés érkezik Önhöz, akkor azt haladéktalanul jelezze felénk.