Netbank Electra

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. február 19-én (hétfő) 19.00-22.00 óra között a számlavezető rendszer karbantartásával kapcsolatos tevékenységek végrehajtása miatt, a Netbank szolgáltatás nem, vagy csak korlátozottan lesz elérhető.

 

Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel,

B3 TAKARÉK Szövetkezet

 

Netbank belépéshez kattintson az "e-belépés" gombra!

 

Netbank belépés

 

Kérjük, hogy amennyiben az Internetbank használatával kapcsolatban kérdése merülne fel:

  • olvassa el a tájékoztatókat,
  • hívja ügyfélszolgálatunkat 7×24 órában a 06/21-2424-736-as telefonszámon,
  • írjon nekünk a netbank@b3takarek.hu e-mail címre.

Tájékoztatók:

2017. november 6-tól változások az Electra Internet Bankban:

ARCHÍV INTERNETBANK RENDSZER 

 Archív Netbank

 

Tájékoztatjuk, hogy az ARCHÍV INTERNETBANK rendszer 2018.05.31-ig lesz elérhető az Önök számára.
Kérnénk, szíveskedjen ezen időpontig a szükséges lekérdezéseket elvégezni és adatait kimenteni, mivel a jelzett dátumot követően erre már nem lesz lehetősége!
Az archív rendszer megszűnése után a 2017.11.01 előtti kivonatpótlási igénnyel és/vagy egyéb ezen időszakot érintő információkéréssel, problémával szíveskedjen számlavezető fiókjához fordulni!

Kérjük, hogy a Netbank szolgáltatásunk igénybevétele során mindig tartsa be a biztonsági előírásokat. Javasoljuk, hogy gondoskodjon számítógépe operációs rendszerének, böngészőjének rendszeres frissítéséről, a megfelelő védelmi programok (tűzfal, vírusirtó) alkalmazásáról.

Kérjük a szolgáltatáshoz tartozó jelszavát mindig titkosan kezelje. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Takarékszövetkezet telefonon, e-mailen még hibaelhárítás céljából sem kérheti jelszavát. Kérjük, hogy amennyiben Takarékszövetkezet nevében felhasználó jelszavára vonatkozó megkeresés érkezik Önhöz, akkor azt haladéktalanul jelezze felénk.