Netbank tájékoztató

Tisztelt √úgyfel√ľnk!


T√°j√©koztatjuk, hogy a szolg√°ltat√°sok sz√≠nvonal√°nak n√∂vel√©se √©rdek√©ben a B3 TAKAR√ČK Sz√∂vetkezet netbankja hamarosan meg√ļjul. A modern netbank kialak√≠t√°sa sor√°n arra t√∂rekedt√ľnk, hogy az min√©l biztons√°gosabb k√∂nnyebben kezelhetŇĎ legyen az √úgyfeleink sz√°m√°ra.
Ahhoz, hogy a moderniz√°lt netbankban tranzakci√≥t tudjanak majd ind√≠tani, a tranzakci√≥ sor√°n SMS-ben k√ľld√ľnk majd √Ėnnek egy biztons√°gi jelsz√≥t (az adott megb√≠z√°s(oka)t hiteles√≠tŇĎ k√≥dot). Ezen biztons√°gi jelsz√≥ netbank rendszerbe t√∂rt√©nŇĎ be√≠r√°s√°t k√∂vetŇĎen fog tudni teljes√ľlni a tranzakci√≥, √≠gy meg tudunk gyŇĎzŇĎdni arr√≥l, hogy val√≥ban √Ėn kezdem√©nyezte-e az adott √ľgylet v√©grehajt√°s√°t. Ahhoz, hogy ezen jelsz√≥t meg tudjuk k√ľldeni az √Ėn r√©sz√©re, Takar√©ksz√∂vetkezet√ľnknek sz√ľks√©ge van az √Ėn mobiltelefonj√°nak a sz√°m√°ra. Amennyiben ezen adatot √Ėn m√©g nem adta meg a Takar√©ksz√∂vetkezet r√©sz√©re, k√©rj√ľk, hogy legk√©sŇĎbb 2016. szeptember 30. napj√°ig f√°radjon be b√°rmely fi√≥kunkba annak √©rdek√©ben, hogy a mobiltelefonj√°nak sz√°m√°t a rendszereinkben r√∂gz√≠teni tudjuk. K√©rj√ľk, hogy ezen alkalommal is sz√≠veskedjen a szem√©ly azonos√≠t√≥ okm√°nyait adatellenŇĎrz√©s √©s egyeztet√©s c√©lj√°b√≥l mag√°val hozni.
T√°j√©koztatjuk, hogy az ilyen m√≥don megadott mobiltelefonsz√°m√°t a Takar√©ksz√∂vetkezet csak az √Ėnnel val√≥ kapcsolattart√°sra, elsŇĎsorban pedig a netbank bel√©p√©shez haszn√°land√≥ jelsz√≥ megk√ľld√©s√©re haszn√°lhatja fel, azt harmadik szem√©lynek ki nem adhatja.
T√°j√©koztatjuk, hogy amennyiben nem ad meg a Takar√©ksz√∂vetkezet sz√°m√°ra mobiltelefonsz√°mot, akkor a k√©sŇĎbbiekben v√°rhat√≥an a netbankban a fokozott biztons√°gi k√∂vetelm√©nyek miatt nem fog tudni megb√≠z√°sokat beny√ļjtani. Kiemelj√ľk, hogy a v√°ltoz√≥, √©s alkalmank√©nt az √Ėn mobiltelefonj√°ra kik√ľld√∂tt jelsz√≥ alkalmaz√°s√°ra az√©rt van sz√ľks√©g, hogy a netbank biztons√°goss√°g√°t az √ľgyfeleink √©rdek√©ben tov√°bb n√∂velj√ľk.
Rem√©lj√ľk, hogy az √°talak√≠tott, modern netbank a szolg√°ltat√°sok sz√©lesk√∂rŇĪ spektrum√°val √©s a k√∂nnyen kezelhetŇĎ fel√ľlet√©vel elnyeri az √Ėn tetsz√©s√©t, √©s meg√ļjult netbankunkat megel√©ged√©ssel fogja haszn√°lni a j√∂vŇĎben.

 

Tisztelettel
B3 TAKAR√ČK Sz√∂vetkezet