Ott voltuk a FEHOVA nemzetközi kiállításon

A B3 TAKARÉK-kal is találkozhatott a közönség az idén 23. alkalommal megrendezésre került FeHoVa - Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállításon a Hungexpon.
A 2016. február 18-21 között zajló eseményen munkatársaink saját standdal, szakértő tájékoztatással és tanácsadással várták az érdeklődőket.

A négy nap alatt több százan fordultak meg nálunk és lettek gazdagabbak szakszerű tájékoztatással és nyereményekkel. A kisgyermekekkel érkező családok élénken érdeklődtek az idén nagy népszerűségnek örvendő CSOK iránt, kipróbálhatták a CSOK kalkulátort, egyeztethettek tanácsadóinkkal. Míg a szülők naprakész információkat kaptak kollégáinktól a legfrissebb jogszabályi változások tükrében, az ifjabb korosztály is megtalálta szórakozási lehetőségét a gyereksarokban.

Akadtak nagy számban olyanok is, akik általános tájékoztatásért keresték fel standunkat, és hasznos információk birtokában folytathatták útjukat a kiállításon. Reméljük, számos látogatónk válik hamarosan megbecsült ügyfelünkké!

A Takarékszövetkezeti Integráció több prominens képviselője is ellátogatott hozzánk, részvételével is támogatva a rendezvény színvonalát.

 

A kiállításról további információkat tudhat meg az alábbi linkre kattintva:

http://www.agroinform.com