Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy a takarékszövetkezeti szektor történetének eddigi legnagyobb egyesülésére kerül sor, és létrejön a B3 TAKARÉK Szövetkezet, mely 123 fiókjával és 100 milliárdos mérlegfőösszegével a Közép-magyarországi régió meghatározó pénzintézete lesz.

Napjainkban kiemelten fontos, hogy a jelenlegi illetve a leendő ügyfeleinknek is a legjobbat tudjuk nyújtani, és meglévő szolgáltatásaink mellett új szolgáltatásokkal is tudjuk termékkínálatunkat bővíteni, melyhez fejlődünk és növekednünk kell. Az évek során felhalmozott tapasztalatokra és képviselt értékekre alapozva, de a régiós pénzintézetei szerepből adódó előnyöket is kihasználva tervezzük mindezt megtenni, és az Önök szolgálatába állítani.

Ezen elvek alapján, 10 takarékszövetkezet együttes elhatározásra jutott. Arra, hogy tapasztalataikat és tudásukat összefogva, létrehozzák az ország legnagyobb területi lefedettségével rendelkező takarékszövetkezetét. Az egyesülést létrehozó felek:

Alsónémedi és Vidéke Takarékszövetkezet,
Balaton-felvidéki Takarékszövetkezet,
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet,
Ercsi és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet,
Forrás Takarékszövetkezet,
Kaposmenti Takarékszövetkezet,
Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet,
Sárbogárd és Vidéke Takarékszövetkezet,
Szentgál és Vidéke Takarékszövetkezet,
Zirci Takarékszövetkezet.

A 10 takarékszövetkezet a cégbejegyzést követően, szeptember 01-től a Szentgál és Vidéke Takarékszövetkezet jogutódjaként folytatja tovább működését, mint B3 TAKARÉK Szövetkezet.

Ezúton szeretnénk megköszönni eddigi hűségét, és bízunk benne, hogy együttműködésünkkel a továbbiakban is elégedett lesz. Forduljon hozzánk bizalommal továbbra is, bármely fiókunkban!

Kérjük látogasson el megújuló honlapunkra, ahol fiókjainkról, termékeinkről és az egyesülésről további hasznos információkat érhet el: www.b3takarek.hu

Tisztelettel,

a B3 TAKARÉK Szövetkezet vezetősége,

Vida József

Elnök

Földesi Erika

Alelnök

 Horváthné Szöllösy Zsuzsanna

Alelnök

Gombárné Urbánkó Regina

Alelnök

Nagy Norbert

Alelnök

 Tajthy Attila

Alelnök