Tudta, hogy...?

Ismerje meg a B3 TAKARÉK-ot

 

Tudta, hogy nálunk is köthet Fundamenta lakás-előtakarékossági szerződést?

Felkészült kollégáink segítenek megvalósítani lakáscélú megtakarítási terveit, kisebb összegű, rendszeres megtakarításokkal, állami támogatással, a megtakarítási időszak végén pedig kedvező lakáskölcsön lehetőséggel.

További információkat talál weboldalunkon.

 


 

 

Tudta, hogy az első bankautomaták még nem bankkártyával hanem csekkel működtek?

A csekkek enyhén radioaktívak voltak, hogy a gépek felismerjék őket. Ennek ellenére semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelentettek, ugyanis megközelítőleg 136 ezer csekket kellett volna elfogyasztani az egészség károsodásához. csekk
 

 

Tudta, hogy 2016. 1-jén 1 éves lett a B3 TAKARÉK Szövetkezet?

A 10 takarékszövetkezet fúziójából létrejött B3 TAKARÉK Szövetkezet 2015. szeptember 1-jén kezdte meg működését, mint Magyarország legnagyobb regionális pénzintézete.

Ma, 2016. szeptember 1-jén ünnepli 1. születésnapját!

Reméljük, hogy még sok ilyen napot tölthetünk együtt Ügyfeleinkkel és Munkatársainkkal.

MFB
 

 

 

Tudta, hogy 2016. júliusában további 10 fiókkal bővül a B3 TAKARÉK Szövetkezet MFB Pont-hálózata?

Fejlessze vállalkozását a B3 TAKARÉK Szövetkezettel! 2016. július 8-tól öt új MFB Pontot nyitottunk meg az MFB által nyújtott  Mikro, Kis- és Középvállalkozások Versenyképességének Növelése Hitel iránt érdeklődők előtt. A helyszínek száma folyamatosan nő, július 15-én további öt Pont indul, hogy egyre szélesebb körben tudjuk kiszolgálni ügyfeleink finanszírozási igényeit.

Az érintett fiókok elérhetőségeiről és nyitva tartásáról itt tájékozódhat. Keresse az MFB Pont logo-t!

MFB
 

 

Tudta, hogy 2016. május 20-tól nálunk is elérhető a Mikro, Kis- és Középvállalkozások Versenyképességének Növelése Hitel?

2016. május 20-tól a B3 TAKARÉK Szövetkezet 4 fiókjában elérhető az MFB által nyújtott  Mikro, Kis- és Középvállalkozások Versenyképességének Növelése Hitel, amelynek célja olyan mikro-, kis- és középvállalkozások beruházásainak támogatása, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők, ugyanakkor a pénzpiacokon egyáltalán nem vagy nem kellő mennyiségben jutnak finanszírozási forráshoz. Részletes információhoz kattintson ide!

MFB
 


 

Tudta, hogy 2016. május 20-tól nálunk is megkezdték működésüket az MFB Pontok?

2016. május 20-án megkezdte működését az első négy MFB Pontunk, Budapesten, Érden, Székesfehérváron és Veszprémben. Keresse az MFB Pont logo-val megjelölt fiókjainkat itt!

MFB
 


 

Tudta, hogy április 1-től új helyen fogadja ügyfeleit a Budakeszi fiókunk?

Április 1-től a Budakeszi, Fő út 126. szám alatt megújúlt környezetben, lakossági és vállalkozói termékek széles palettájával várja régi és új ügyfeleit a B3 TAKARÉK Szövetkezet. CSOK Roadshow
 


 

Tudja, hogy a CSOK alapján Ön milyen támogatási összegre jogosult?
Erre a kérdésre is választ kaphat az április 5-én Veszprémben tartandó roadshow keretében.

2016. január 1-jétől, majd 2016. február 11-től jelentős változások léptek életbe a családi otthonteremtési kedvezmény igénylés feltételeivel kapcsolatban. Az összegek növekedtek, elérhetővé vált a 10+10 millió forintos lehetőség.
Várjuk Önt is a Portfólió, az FHB Bank, és a Takarékok közös szervezésében tartandó lakossági fórumra, ahol szakemberek adnak válaszokat és tanácsokat az Önök kérdéseire.
Helyszín: Veszprém, EGYEZTETÉS ALATT
Időpont: 2016. április 5. (kedd) 17:30 - 19:00-ig

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció az alábbi linken a jelentkezés gombra kattintva érhrtő el:

http://www.portfolio.hu

Csatlakozzon Ön is!
CSOK Roadshow
 

 

Tudja, hogy a B3 TAKARÉK-nál akár 10+10 millió forintot is kaphat családi otthonteremtésre? Nézze meg reklámfilmünket és forduljon hozzánk bizalommal.

Nézze meg reklámfilmünket a képre kattintva és forduljon hozzánk bizalommal.

További részleteket talál a CSOK-ról weboldalunkon:
b3takarek.hu/CSOK 2016

 

A CSOK kalkulátort az alábbi linken éri el:

csok.takarek.hu

CsOK video

 

Tudja, hogy a B3 TAKARÉK-nál már tájékozódhat a Területalapú támogatások előfinanszírozásáról?

A területalapú támogatásokat előfinanszírozó konstrukcióval Ön is mindent a maga idejében végezhet el. Szabadon felhasználható kölcsönösszeg, tárgyi fedezet nélkül. Egyszerűen, gyorsan  akkor, amikor Önnek szüksége van rá!
Az előfinanszírozott összeg SAPS + zöldítés esetén:
53 000 Ft /ha - 60 000 Ft /ha
Egyéb közvetlen agrártámogatás esetén:
a támogatási összeg 80-90%-a de kiegészítő fedezettel akár 100 % is lehet

További részletek elérhetők weboldalunkon:
http://b3takarek.hu/index.php?domain_id=69&alias=SAPS
SAPS
 

 

 

Tudja, hogy a CSOK alapján Ön milyen támogatási összegre jogosult?
Erre a kérdésre is választ kaphat a február 11-én Székesfehérváron tartandó roadshow keretében.

2016. január elsejétől jelentős változások léptek életbe a Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK) esetében.
Várjuk Önt is a Portfólió, az FHB Bank, és a Takarékok közös szervezésében tartandó lakossági fórumra, ahol szakemberek adnak válaszokat és tanácsokat az Önök kérdéseire.
Helyszín: Hotel Magyar Király (Székesfehérvár, Fő utca 10.)
Időpont: 2016. február 11. (csütörtök) 17:30 - 19:00-ig

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció az alábbi linken a jelentkezés gombra kattintva érhrtő el:

http://www.portfolio.hu

Csatlakozzon Ön is!
CSOK Roadshow
 

 

 

Tudta, hogy a B3 TAKARÉK-nál elhelyezett betéteket 2014. december 10-e óta két alap is védi? 

A B3 TAKARÉK-nál elhelyezett betétek 2014. december 10-e óta 100 %- os biztonságban vannak.
A takarékoknál elhelyezett megtakarításokat már nemcsak az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) védi, hanem a takarékok saját Tőkefedezeti Alapja is. Így ügyfeleink bármekkora összeget is helyeznek el egy takarékban - legyen az bárhol az országban - a pénzük gyakorlatilag 100 %-os biztonságban van.
Tudjon meg többet a betétvédelemről az alábbi linkre kattintva:

www.garanciakozosseg.hu
ATM
 

 

 

 

Tudta, hogy bankszámláját a nap 24 órájában elérheti?

Amennyiben Ön rendelkezik bankkártyával, a takarékszövetkezeti ATM hálózaton keresztül országosan 1000 bankautomatánál érheti el bankszámláját 0-24 óráig. A B3 TAKARÉK már 85 ATM-nél áll ügyfelei rendelkezésére. Kattintson az alábbi linkre és ismerje meg, hol talál meg minket.

Bankautomaták

ATM
 

 

 

Önben is felmerült már, hogy vajon miért B3? Nézze meg a választ és ismerjen meg minket jobban!

Azért, mert egységes termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk Budapesttől, a Bakonyon át, a Balatonig. Elérhetőek vagyunk 4 megyében, több mint 100 fiókkal és már 85 ATM-nél! Bízunk benne, hogy hamarosan üdvözölhetjük Önt is.

Miért B3?
 

 

Tudta, hogy a Takarék miért több, mint egy bank?

Nézze meg Ön is a reklámfilmet, mellyel az elkövetkező hetekben több TV csatornán is találkozhat. Ismerjen meg minket és tudja meg Ön is, hogy miért több a Takarék, mint egy bank. Tudjon meg többet a megújult Takarékról: image.takarek.hu


 

 

Tudta, hogy Elismerő oklevelet kapott a B3 TAKARÉK Szövetkezet?

Elismerő oklevelet kapott a B3 TAKARÉK!
Az AGRÁR-VÁLLALKOZÁSI Hitelgarancia Alapítvány Elismerő oklevélben részesítette a B3 TAKARÉK Szövetkezetet, mint a 2015. évben a legtöbb kezesség vállalási ügyletet közvetítő takarékszövetkezeti partnerét. E kitüntető cím is azt mutatja, hogy kiemelt szerepünk van az agrár szektor finanszírozásában.

Elismerő Oklevél
 

 

Tudta, hogy elindult a B3 TAKARÉK Szövetkezet hivatalos Facebook oldala, ahol Ön is csatlakozhat a közösségünkhöz?

A B3 TAKARÉK Szövetkezet elindította saját oldalát a legnépszerűbb közösségi portálon, ahol a termék kínálat népszerűsítésén túl igyekszik érdekes és tartalmas információkkal, cikkekkel szolgálni olvasóinak. Lájkoljon minket Ön is, legyen a követőnk a Facebookon! www.facebook.com/B3TAKAREKSzovetkezet

 Már Facebookon is

 

Tudta, hogy a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél is hamarosan lehetőség nyílik termőföld vásárlási hitelt igénybe venni?

A B3 TAKARÉK Szövetkezet kiemelten kezeli a mezőgazdasági ügyfeleit. Tájékoztatjuk, hogy az Ön számlavezető fiókjában is hamarosan lehetőség nyílik az állami termőföld vásárlások finanszírozására. Amennyiben érdekli egy kedvező finanszírozási lehetőség, további információért kérjük forduljon bizalommal a fióki ügyintézőkhöz.

Termőföld vásárlási hitel Tudta, hogy a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél igényelt bankkártyákkal díjmentesen vásárolhat?

Amennyiben Ön bankszámlájához 2015. szeptember 1. után igényelte bankkártyáját, a kártyás vásárlások után semmilyen költség vagy díjtétel nem terheli bankszámláját.

Használja bankkártyáját, fizessen gyorsan, kényelmesen, biztonságosan és persze díjmentesen.

 

 

Tudta, hogy 2016. május 20-tól nálunk is megkezdték működésüket az MFB Pontok?

Felkészült kollégáink segítenek megvalósítani lakáscélú megtakarítási terveit, kisebb összegű, rendszeres megtakarításokkal, állami támogatással, a megtakarítási időszak végén pedig kedvező lakáskölcsön lehetőséggel.