VISA Online bankkártya

A VISA Online bankkártya belföldi, nemzetközi és internetes vásárlások kiegyenlítésére egyaránt alkalmas, nem dombornyomott kártyatípus.


A VISA Online bankkártya a VISA Nemzetközi Kártyatársaság szabványainak megfelelő, a Kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. A kártya készpénzfelvételre nyújt lehetőséget bármely bankautomatánál (ATM) vagy POS készüléken, míg készpénzbefizetésre a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül van lehetőség.
A Takarékbank 2016. október hónaptól új megjelenéssel bocsátja a bankkártyákat az Ügyfelek rendelkezésére. új Visa

A Visa kártya esetében a korábban gyártott bankkártyák minden tranzakció alkalmával négyjegyű titkos kód (PIN kód) megadását igényelték, az új (előlapon elhelyezett "radar"jellel ellátott) bankkártyáknál a technika lehetővé teszi az érintés és PIN kód nélküli fizetést az 5.000 Ft alatti vásárlásoknál.
A kártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, nem dombornyomott, így IMPRINTER-es használatra nem alkalmas.
A bankkártyához SMS kártyafigyelő szolgáltatás igénylésére is van lehetőség, így Ön minden kártyahasználatot követően SMS értesítést kap.
Amennyiben bankszámlájához kapcsolódik folyószámlahitel, a hitelkeret pozitív egyenlegéhez bankkártyájával is egyszerűen hozzáférhet. A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes. A VISA Online kártyához kapcsolódóan társkártya igénylésére is van lehetőség.
A VISA Online bankkártya Internetes vásárlásra is használható, valamint opcionális biztosítás igénylésére is van lehetőség.

Kinek javasoljuk?
Azon 18. életévet betöltött ügyfeleinknek, akik szívesen intézik vásárlásaikat bankkártyával, vagy online.

A Visa Online bankkártya kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

A B3 TAKARÉK Szövetkezet passzív üzletági hirdetménye

További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a bankkártyákkal kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.

Ismerje meg jobban az érintés nélküli fizetési technológiát
Az érintés nélküli fizetési technológiát a kis összegű vásárlások gyors lebonyolítása céljából fejlesztették ki. A rádiófrekvenciás azonosításnak köszönhetően a fizetés során a kártyát, a Kártyabirtokosnak elegendő az arra alkalmas leolvasóterminál közvetlen közelébe tartani, és a tranzakció jóváhagyása 5.000 Ft alatt kártyalehúzás és PIN kód kérése nélkül végbemegy. A fizetés rendben létéről a készülék rövid hangjelzést ad. A kereskedő bizonylatot csak a Kártyabirtokos külön kérésére nyomtat, ezzel is gyorsítva az 5.000 Ft alatti vásárlások lebonyolítását. A kártyában működő adatvédelmi és azonosítási megoldásoknak köszönhetően biztonságos, a Kártyabirtokos adatai nem "másolhatóak".
Az egy mozdulattal történő fizetésre a PayPass logóval ellátott elfogadóhelyen van lehetőség bel- és külföldön. Az 5.000 Ft feletti PayPass módon történő fizetések esetén a Kártyabirtokosnak már szükséges PIN kódjával engedélyezni a tranzakciót. Az 5.000 Ft-os PIN kód nélkül kiegyenlíthető limit külföldön és hazánkban eltérő lehet.