1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Számlavezetés
  4. GO! Netezz! számla

GO! Netezz! számla

Szívesebben bonyolítja mindennapi pénzügyeit elektronikusan? Akkor a megoldás a Go! Netezz! számla, mellyel elektronikusan benyújtott átutalási megbízásai kedvező kondíciókkal teljesülnek.

Díjmentesen igényelhető Netbank szolgáltatásunk mellett, e számlatípus választása esetén az elektronikusan benyújtott eseti vagy rendszeres átutalási megbízásai kedvező kondíciókkal teljesülnek. Csoportos beszedési megbízással egyszerűen egyenlíthetőek ki közüzemi számlái. Váratlan helyzetekre folyószámlahitel keretet igényelhet, amennyiben hozzánk utaltatja munkabérét, vagy nyugdíját. A hitelkeretösszeg terhére megbízásai akkor is teljesülnek, ha azt fizetési számlája egyenlege átmenetileg már nem tenné lehetővé. Megtakarításait lekötött betétben helyezheti el.

 

A számlához kapcsolódó bankkártya típusát Ön határozza meg, mely lehet Maestro, MasterCard, MasterCard PayPass, vagy Visa Online bankkártya. Az egész világon - a MasterCard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, az SMS Kártyafigyelő szolgáltatásnak köszönhetően.

 

A Go! Netezz! számlát a 18. életévüket betöltött rezidens és nem rezidens magánszemélyek nyithatják, a mindenkori passzív üzletági Hirdetményben meghatározott minimum összeg befizetése mellett. A fizetési számla két számlatulajdonos nevére is nyitható.

 

A számlanyitáshoz az alábbi dokumentumokra van szükség:

  • személyazonosító igazolvány vagy útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély,
  • lakcímet igazoló hatósági igazolvány

 

Kinek javasoljuk?
Azoknak, akik szívesebben intézik elektronikusan pénzügyeiket.

 

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A Go! Netezz! számla kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények