Kölyökkártya

A Kölyökkártya, forint alapú betéti kártya, amely 7-14 év közötti ügyfeleink részére igényelhető, amennyiben a szülő, törvényes képviselő a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél bankszámlával rendelkezik.

A bankkártya, a Kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott, debit (betéti) kártya, amely kizárólag belföldön, a hitelintézeti elfogadói hálózatba tartozó ATM terminálokon használható. A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes. A Kölyökkártyához kapcsolódóan társkártya igénylésére nincs lehetőség.

 

A Takarékbank 2016. október hónaptól új megjelenéssel bocsátja a bankkártyákat az Ügyfelek rendelkezésére. 

 

A Kölyökkártya alkalmas, bármely Takarékszövetkezeti ATM-ből, országszerte több mint 800 helyen:

  • készpénzfelvételre,
  • egyenleg lekérdezésére

 

Miért előnyös?

Azért, mert a pénzügyi ismeretek elsajátítását, és a takarékoskodást nem lehet elég korán kezdeni! Kiskorú ügyfeleink szülői felügyelet mellett ismerkedhetnek meg a bankkártya használatával, és a bankkártya által nyújtott lehetőségekkel.

 

Kinek ajánljuk?

Azon 7 és 14. év közötti diákigazolvánnyal rendelkező ügyfeleinknek, ahol a szülő, törvényes képviselő a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél bankszámlával rendelkezik.

 

 

További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a bankkártyákkal kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.

 

A Kölyökkártya bankkártya kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények