1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Bankkártyák
  4. Maestro bankkártya

Maestro bankkártya

A Maestro bankkártyával egyszerűen egyenlítheti ki vásárlásai ellenértékét, és vehet fel készpénzt itthon, vagy akár utazásai során.

A Maestro bankkártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, nem dombornyomott, chippel ellátott, a Kártyabirtokos adataival megszemélyesített, debit (betéti) kártya. Készpénzfelvételre nyújt lehetőséget bármely bankautomatánál (ATM), vagy POS készüléken, míg készpénzbefizetésre a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül van lehetőség.

 

A kártya biztonságáról, a minden tranzakció alkalmával megadandó négyjegyű titkos kód (PIN kód) gondoskodik. A bankkártyához SMS Kártyafigyelő szolgáltatás igénylésére is van lehetőség, így Ön minden kártyahasználatot követően SMS értesítés kap.

 

Amennyiben bankszámlájához kapcsolódik folyószámlahitel, a hitelkeret pozitív egyenlegéhez bankkártyájával is egyszerűen hozzáférhet. A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes. A Maestro kártyához kapcsolódóan társkártya igénylésére is van lehetőség.

 

A Maestro bankkártya Internetes vásárlásra is használható, valamintopcionális biztosítás igénylésére is van lehetőség.

 

A Takarékbank 2016. október hónaptól új megjelenéssel bocsátja a bankkártyákat az Ügyfelek rendelkezésére. 

 

 

Kinek ajánljuk?

Annak a 18. életévét betöltött, devizabelföldi és devizakülföldi, állandó lakcímmel rendelkező ügyfeleinknek, akik előnyben részesítik az elektronikus szolgáltatásokat, és nem szeretnek készpénzt tartani zsebben és pénztárcában.

 


További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a bankkártyákkal kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.

 

A Maestro bankkártya kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények