1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Megtakarítások

Megtakarítások

Megtakarítási lehetőségek a hagyományos betéti termékektől egészen a befektetési formákig. Ismerje meg a lehetőségeket, és válassza az Önhöz legközelebb álló, igényeinek leginkább megfelelő betéti formát.

Ha valamely kitűzött céljának elérése érdekében, vagy a jövőjére való tekintettel tesz rendszeresen félre, a B3 TAKARÉK Szövetkezet által kínált betétek, illetve befektetési alternatívák plusz hozam elérésére nyújtanak lehetőséget Ügyfeleink megtakarításai vagy ideiglenesen rendelkezésre álló szabad pénzeszközei lekötésén keresztül.

Amennyiben az alacsony kamatkörnyezet miatt a befektetni és megtakarítani kívánók más konstrukciót keresnek, a bankbetéten felül ma már az állampapírok vagy különböző alapok is elérhetőek pénzintézetünknél.

A részletekért keresse a Befektetései szolgáltatások menüpontot, vagy érdeklődjön munkatársainknál!

 • TAKARÉK LAKOSSÁGI LEKÖTÖTT BETÉT

  PLUSZ ERŐSÍTÉS AZ ÉLMÉNYEKKEL TELI MINDENNAPOKHOZ
  Válasszon futamidőn belül fix kamatozású lekötött betétet egyszeri vagy folyamatos lekötéssel számláján lévő megtakarításához.

 • Takarékszelvény

  Hagyományos, betéti okiratos megtakarítási forma, amely 3 és 6 hónapos lejáratra váltható.

 • Takarékbetétkönyv

  Hagyományos, betéti okiratos megtakarítási forma, mely egyszerű és könnyen áttekinthető lehetőséget biztosít megtakarításai kezelésére.

 • Tartós Befektetési Számla

  Ha hosszabb távra szeretné betétben elhelyezni pénzét kamatadó mentesen, akkor válassza a Tartós Befektetési Számlát. 

 • Megtakarítási Betétszámla

  A Megtakarítási Betétszámla olyan megtakarítási célokat szolgáló konstrukció, melyhez fizetési bankszámla nem kapcsolódik, de betét helyezhető el változó kamatozással, egyszeri vagy folyamatos lekötési lehetőséggel.

Hirdetmények