1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Számlavezetés
  4. Nyugdíjas számla

Nyugdíjas számla

A Nyugdíjas számla az egyik legkedvezőbb havidíjért elérhető bankszámlatípus. Segítségével egyszerűen és kényelmesen intézheti mindennapi pénzügyeit akár személyesen, akár elektronikus úton.

A bankszámlához kapcsolódhat bankkártya, mely az Ön döntése alapján lehet Maestro, MasterCard, MasterCard PayPass, vagy Visa Online bankkártya. Az egész világon - a MasterCard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, az SMS Kártyafigyelő szolgáltatásnak köszönhetően.


Kapcsolódó elektronikus szolgáltatásként lehetőség van díjmentesen igényelni a Netbank szolgáltatást.  Csoportos beszedési megbízások megadásával egyszerűen és sorban állás nélkül egyenlítheti ki közüzemi számláit. SMS szolgáltatásunk igénybevételével azonnal értesülhet a bankszámlája terhére végrehajtott tranzakciókról.

Megtakarításait lekötött betétben helyezheti el. SMS szolgáltatás igénylésével azonnal értesülhet a számláján teljesült tranzakciókról. A Nyugdíjas számlát devizabelföldi nyugdíjas magánszemélyek nyithatják, amennyiben nyugdíjuk a bankszámlára érkezik, a mindenkori passzív üzletági Hirdetményben meghatározott minimum összeg befizetése mellett. A bankszámla két számlatulajdonos nevére is nyitható, és a számlatulajdonos(ok) által megadhatóak bankszámla feletti további rendelkező(k) is.

 

A bankszámla nyitáshoz - rezidens magánszemély esetén - az alábbi dokumentumokra van szükség:

  • személyazonosító igazolvány vagy útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély,
  • lakcímet igazoló hatósági igazolvány
  • nyugdíjas igazolvány

 

Kinek javasoljuk?
Azon nyugdíjas ügyfeleinknek, akik egy teljes értékű bankszámlára vágynak, kedvező havidíjért.
Akik bankszámlájukat alapvetően jóváírások fogadására tartják fenn, de szívesen élnek a rendszeres átutalási, vagy csoportos megbízások adta kényelem lehetőségével.


A termék az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak. 

 

A Nyugdíjas számlatípus kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények