1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Számlavezetés

Számlavezetés

Ön is szeretné pénzügyeit otthonához közel tudni? Válasszon lakossági bankszámláink közül igényeinek megfelelően. Teljes körű pénzügyi szolgáltatások helyben, barátságos környezetben.

A B3 TAKARÉK Szövetkezetnél kezelt lakossági bankszámla az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által (Hpt.-ben foglalt rendelkezésekkel és kivételekkel), valamint a Garanciaközösség által biztosított.


A B3 TAKARÉK Szövetkezetnél a 2015. szeptember 1.-től visszavonásig nyitott pénzforgalmi számlák esetén nem kerül felszámításra számlanyitási díj.

Csatolt dokumentumok:

 • Alap számla

  A B3 Alap számla egy bankszámla, ami mindent tud, és kedvező havidíjért elérhető.


  Segítségével egyszerűen és kényelmesen intézheti mindennapi pénzügyeit.

 • TAKARÉK LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA+

  Ha szüksége van egy teljes értékű,kedvező havidíjért elérhető bankszámlára - jövedelem jóváírási kötelezettség nélkül -, úgy Önnek ajánljuk a Takarék Lakossági Bankszámla+ termékünket.

 • TAKARÉK DÍJFARAGÓ LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA

  Szeretné minél kevesebb időráfordítással, sorban állás nélkül, határidőre befizetni havi közüzemi számláit? Ajánljuk, fizesse csoportos beszedési megbízással! Jó választás lehet az Ön számára a Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla.

 • TAKARÉK AKTIVITÁS LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA

  Ha Ön 180 000 Ft feletti havi nettó jövedelemmel rendelkezik és aktívan használja bankszámláját, bankkártyáját, előnyben részesíti az internetes bankolást és kedvezményes havidíjú bankszámlát keres, a Takarék Aktivitás Lakossági Bankszámlát az Ön igényeire szabtuk.

 • GO! Netezz! számla

  Szívesebben bonyolítja mindennapi pénzügyeit elektronikusan? Akkor a megoldás a Go! Netezz! számla, mellyel elektronikusan benyújtott átutalási megbízásai kedvező kondíciókkal teljesülnek.

 • TAKARÉK számla

  Teljes körű számlaszolgáltatások kedvező havidíj mellett, Takarék Folyószámlahitel vagy Takarék Személyi Kölcsön igénylése esetén.

 • Diák számla

  Diák számlával kezében a világ!
  Lepje meg gyermekét saját bankszámlával a ballagásra vagy a jó bizonyítványért!

 • Csemete számla

  A Csemete számla révén gyermekét már óvodás kortól ösztönözheti a takarékoskodásra. A Csemete számla nyitására 3-14 éves kor között van lehetőség.

 • Nyugdíjas számla

  A Nyugdíjas számla az egyik legkedvezőbb havidíjért elérhető bankszámlatípus. Segítségével egyszerűen és kényelmesen intézheti mindennapi pénzügyeit akár személyesen, akár elektronikus úton.

 • Közalkalmazotti számla

  A Közalkalmazotti számla egy bankszámla, amely köztisztviselők, közalkalmazottak, fegyveres és rendészeti szervek hivatásos állományú tagjai, valamint bírósági vagy ügyészségi dolgozók számára érhető el, kedvező havidíjért.

 • Vállalati dolgozói számla

  Kedvezményes havidíjú számla, azon cégek munkavállalóinak, mely munkáltatóval a B3 TAKARÉK megelőzően együttműködési megállapodást írt alá.

 • Fair banki számla

  A Fair banki számla igénylésére, igénybevételére azon ügyfeleink jogosultak, akik a B3 TAKARÉKNÁL Hitelkiváltó hitelt vesznek igénybe. A számla kedvezményes számlavezetést biztosít.

 • Gyámhatósági számla

  A gyámhatósági számlán a B3 TAKARÉK a kiskorúak, illetve a gondnokság alatt álló személyek törvényes képviselője (gyám/gondnok) által elhelyezett vagy átutalt készpénzvagyonát kezeli.

Hirdetmények