1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Bankkártyák
  4. MasterCard Business bankkártya

MasterCard Business bankkártya

A MasterCard Business bankkártya segítségével egyszerűen és biztonságosan intézheti vásárlásait akár az interneten is, vagy vehet fel készpénzt, a nap 24 órájában belföldön és külföldön egyaránt.

A MasterCard Business kártya, a MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság szabványainak megfelelő, a számlatulajdonos és a kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. Készpénzfelvételre nyújt lehetőséget bármely bankautomatánál (ATM), vagy POS készüléken, míg készpénzbefizetésre a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül van lehetőség. A biztonságról, a minden tranzakció alkalmával megadandó négyjegyű titkos kód (PIN kód) gondoskodik.

 

A kártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, dombornyomott (IMPRINTER használatra alkalmas). A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes.

 

Amennyiben pénzforgalmi bankszámlájához kapcsolódik folyószámlahitel, a hitelkeret pozitív egyenlegéhez bankkártyájával is egyszerűen hozzáférhet. Az SMS Kártyafigyelő szolgáltatás igénylésével Ön minden kártyahasználatot követően SMS értesítés kap a tranzakció sikeréről.

 

A MasterCard Business bankkártyához külföldre érvényes utazási biztosítás automatikusan kapcsolódik.

 

A Takarékbank 2016. október hónaptól új megjelenéssel bocsátja a bankkártyákat az Ügyfelek rendelkezésére. 

 

A MasterCard Business bankkártya Internetes vásárlásra is használható.

 

Kinek ajánljuk?

Azon, a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél pénzforgalmi számlát vezető ügyfeleink részére, akik gyakran utaznak belföldön/külföldön, és akik készpénzes vásárlásaikat szívesen kiváltják a bankkártya használatával.

 

Kik igényelhetik?

MasterCard Business bankkártya igénylésére lehetősége van, a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél pénzforgalmi számlát vezető,

  • jogi személyiségű vállalkozásoknak,
  • jogi személyiséggel nem rendelkező vállalkozásoknak és egyéni vállalkozóknak,
  • őstermelőknek,
  • önkormányzatoknak, illetve azok intézményeinek,
  • egyéb szervezeteknek (pl. alapítványok, más társadalmi szervezetek, stb.)

 


További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a bankkártyákkal kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.

 

A MasterCard Business bankkártya kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények