1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Megtakarítások
 4. TAKARÉK LAKOSSÁGI LEKÖTÖTT BETÉT

TAKARÉK LAKOSSÁGI LEKÖTÖTT BETÉT

PLUSZ ERŐSÍTÉS AZ ÉLMÉNYEKKEL TELI MINDENNAPOKHOZ
Válasszon futamidőn belül fix kamatozású lekötött betétet egyszeri, vagy folyamatos lekötésben bankszámláján lévő megtakarításához.

A betétlekötés feltétele, hogy rendelkezzen a Takarék Csoport azon tagjánál lakossági fizetési bankszámlával, ahol a betétlekötést - a számláján elérhető összeg erejéig - kezdeményezi1

 

 

Választható Futamidők: 

 

 • 1, 2, 3, 6 és 12 hónap

 

 

A betétlekötés előnyei:

 

 • Futamidőn belül fix kamatozás,az összeg függvényében eltérő mértékű kamatláb mellett2.
 • A fizetési számla devizanemétől függően HUF, EUR és USD devizanemben is elérhető.

 

 

Betétlekötési módok:

 

 • Egyszeri lekötés3
  • A lekötni kívánt összeg az Ön által választott futamidőre kerül lekötésre, majd a lejárat napján mind a tőke, mind pedig a kamat, a kapcsolódó bankszámlán kerül jóváírásra.
 • Folyamatos (rulírozó) lekötés3
  • A futamidő végén, a betét automatikusan újra - a kamattal növelt összeggel, vagy anélkül - lekötésre kerül.

 

 

Kamatszámítás módja:

 

Kamat = Tőke x kamat% x naptári napok száma
                            365 nap x 100

 

 

1 A lekötéskor elhelyezhető minimális és maximális betétösszeg a mindenkori hirdetményben kerül meghatározásra

2 Futamidő alatt nincs lehetőség a lekötött betét összegének emelésére, vagy - teljes megszüntetése nélkül - csökkentésére (részfeltörésre). A lekötött betét csökkentése lejárat előtt kizárólag a betét teljes megszüntetésével (feltörésével) lehetséges.

3 Ügyfél által opcionálisan választható, hogy a betét lejáratakor, a lekötött betét tőkeösszege a kamattal növelten kerüljön ismételten lekötésre vagy csak a tőke kerüljön ismételten lekötésre, a kamat pedig a kapcsolódó bankszámlára kerüljön átvezetésre.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és a betéti szerződés részleteit a Hirdetmény, az Üzletszabályzat és az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.oba.hu és www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak

Hirdetmények