1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Befektetési szolgáltatások
  4. Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Befektetési alap

Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Befektetési alap

Részesedjen a kötvény- és részvénypiaci hozamokból egyaránt, akár egyetlen befektetési termék segítségével!

Miért jó befektetés ez Önnek?

  • a mindenkori piaci környezethez igazodó, széles körben diverzifikált portfólióval rendelkező befektetési lehetőség,
  • közép- és hosszú távú pénzügyi célok megvalósításához,
  • kis összeggel is elérhető befektetési forma.
  • bankbetéteknél és a rövid lejáratú állampapíroknál magasabb hozam elérésére törekvő ügyfelek pénzügyi céljainak megvalósításához, akik ennek érdekében az
  • említett termékek kockázatánál magasabb kockázatot is hajlandóak és képesek vállalni.

 

Rugalmasság

Az Alap az eszközeit széles körben diverzifikálhatja, ezzel rugalmasan képes alkalmazkodni a mindenkor aktuális piaci környezethez.

Határozatlan futamidejű befektetés, amelynek nincs lejárata, forgalmazási időben, a teljesítési idő függvényében Ön könnyen hozzájuthat befektetett pénzeszközeihez és annak hozamaihoz.

 

Az Alap célja

Az Alap célja, hogy egy mérsékelt részvényarányú, konzervatívan kezelt, kiegyensúlyozott vegyes alapon keresztül a befektetőknek közép távú befektetési lehetőséget kínáljon.

Az Alapkezelő célja, hogy a befektetési politika nyújtotta korlátok között az Alap forrásainak átlagosan 10 százalékát fordítsa részvények vásárlására, a fennmaradó hányadot pedig alapvetően forintban denominált fix és változó kamatozású állampapírokba, vállalati kötvényekbe, jelzáloglevelekbe és kollektív befektetési értékpapírokba fektesse.

Ezáltal a befektető egy termék által részesedhet az állampapír-, részvény- és ingatlanpiac hozamaiból.

 

Kombinálható

A termék további előnye, hogy Takarék Nyugdíj-előtakarékossági és tartós befektetési számlának minősülő Takarék Adófaragó Befektetési Számlán  is elhelyezhető, amellyel adóelőnyök és EHO-mentesség* érhető el.

 

 

A fenti információ tájékoztató jellegű, a tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

 

* Az adóelőnyök és az EHO-mentesség lehetősége és mértéke a mindenkori, vonatkozó, a tartós befektetési számláról szóló jogszabály(ok)ban meghatározott feltételektől - illetve azok Befektető általi teljesítésétől -, valamint a Befektető egyedi körülményeitől függ, és a jövőben változhat.

 

 

RÉSZLETEK

 

A befektetési szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatosan a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által közzétett dokumentumok a www.takarekbank.hu honlapon megtekinthetőek.

Hirdetmények