1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Befektetési szolgáltatások
  4. Takarék FHB Euró Ingatlan Alapok Alapja

Takarék FHB Euró Ingatlan Alapok Alapja

Kiszámítható és könnyen hozzáférhető befektetési lehetőség hosszú távon!

Miért jó befektetés ez Önnek?

  • Hazai alapok világában elsők között lehetséges euróban befektetni ingatlan alapok alapjába,
  • kis összeggel is elérhető, rugalmasan hozzáférhető,
  • vonzó, az euró pénzpiaci hozamokat meghaladó hozamlehetőség, mérsékelt kockázat vállalása mellett.

 

Az Alap az euró betétekhez képest versenyképes hozamlehetőséget kínál, mérsékelt kockázat vállalása mellett.

 

Rugalmasság

A termék további előnye, hogy Ügyfeleink befektetéseiket a forgalmazási idő alatt bármikor elhelyezhetik, visszaválthatják, megtakarításaikat tetszőleges összeggel növelhetik vagy csökkenthetik.

 

Az Alap célja

Az Alap célja, hogy a Befektetők számára hosszú távú tőkenövekedést biztosítson minél alacsonyabb kockázat vállalása mellett. Az Alap befektetési céljait ingatlanalapok által kibocsátott befektetési jegyek vásárlásával kívánja elérni. A magas fokú likviditás biztosítása érdekében az ingatlanalapokba történő befektetések mellett az Alap portfóliójában pénzpiaci eszközök is megtalálhatóak.

 

Kombinálható

A termék további előnye, hogy tartós befektetési számlának minősülő Takarék Adófaragó Befektetési Számlán is elhelyezhető, amellyel adóelőnyök és EHO-mentesség* érhető el.

 

A fenti információ tájékoztató jellegű, a tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltés.

 

* Az adóelőnyök és az EHO-mentesség lehetősége és mértéke a mindenkori, vonatkozó, a tartós befektetési számláról szóló jogszabály(ok)ban meghatározott feltételektől - illetve azok Befektető általi teljesítésétől -, valamint a Befektető egyedi körülményeitől függ, és a jövőben változhat.


RÉSZLETEK

 

A befektetési szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatosan a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által közzétett dokumentumok a www.takarekbank.hu honlapon megtekinthetőek.

Hirdetmények